Vrienden
van
BOOST

+

PARTNERS

BOOST werkt samen met diverse partners. Door samen te werken met organisaties versterken wij elkaar en ons gezamenlijke doel.

ONZE PARTNERS

BOOST CONNECT CLUB

Help jij om BOOST mede mogelijk te maken? Dit kan op verschillende manieren! Uiteraard hebben wij baat bij financiële ondersteuning. Zonder financiële middelen bestaat er geen BOOST. Daarnaast zijn er echter nog veel meer mogelijkheden om BOOST een ‘boost te geven’. Denk aan materiële sponsoring, ondersteuning op het gebied van marketing en bijvoorbeeld het inzetten van jouw netwerk. Samen bereiken we zo veel meer!

WAAR BOUW JIJ AAN MEE?

 

De missie van het BOOST Gospel Festival is “volop de ruimte bieden om God en elkaar te ontmoeten”. Het is ons doel om mensen dichter bij God en elkaar te brengen. Dit doen wij door middel van de pijlers Music, Inspire en Connect. Wij werken hierbij samen met ondernemers, vrijwilligers, kerken en diverse partnerorganisaties. Wij geloven in de kracht van ontmoeten en verbinden; een sterk tegengeluid in de maatschappij anno nu. Vanuit een nuchtere christelijke identiteit werken wij op deze manier aan zingeving.

Download hier onze folder!

DOWNLOAD FOLDER _

BOOST CONNECT CLUB LEDEN

VRIENDEN VAN BOOST

De volgende bedrijven ondersteunen ons festival op diverse manieren. Zonder deze Vrienden van BOOST is ons festival niet mogelijk! We zijn dan ook heel erg dankbaar voor hun support!

VRIENDEN VAN BOOST