Over
BOOST

+

Waarom BOOST

Het BOOST Gospel Festival wordt jaarlijks georganiseerd op Tweede Pinksterdag. Aan de hand van de pijlers Music, Inspire en Connect wordt een afwisselend programma aangeboden. Doel van het festival is om mensen dichter bij God en bij elkaar te brengen. BOOST is voor jong en oud; zo zijn er speciale area voor kids en tieners en is er een foodplein.

 

Het BOOST Gospel Festival is gratis toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, bedrijven, kerken en partners. De naam BOOST staat vanzelfsprekend voor de letterlijke boost die bezoekers krijgen, maar heeft ook een duidelijke knipoog naar de locatie in Oost-Nederland. Het terrein van De Zandstuve Feesten en Ontmoeten in Den Ham (Overijssel) vormt een prachtig bosrijk decor voor een kleurrijk festival!

Edities +

#BOOST20

Ook wij ontkwamen er niet aan: BOOST 2020 kon helaas niet doorgaan in verband met de maatregelen van de overheid. Een teleurstelling voor ons als organisatie, voor alle vrijwilligers, alle bezoekers en iedereen die op welke manier dan ook onderdeel is van ons festival.

+"Helaas, maar op naar 24 mei 2021!"

#BOOST19

BOOST19 was een groot succes met 3.000 bezoekers en wederom veel zon! Het was een volle boel tijdens de dienst, het was erg gezellig en veel mensen mochten met een BOOST naar huis gaan. Het programma was erg gevarieerd en er werd veel inspiratie geboden op ons super fancy aangeklede festivalterrein.

+"BOOST 2019 was weer een succes"

#BOOST18

De tweede editie werd gezegend met een zonovergoten dag en een grote toestroom van bezoekers. Met ruim 100 vrijwilligers werd weer een veelkleurig festival gerealiseerd, waarbij de bosrijke omgeving van de Zandstuve onderdeel werd van het terrein. Net als de eerste editie begon het festival met een dienst, waarna rond de middag op verschillende podia divers aanbod te zien, horen én beleven was.

+"Een zonovergoten festivaldag"

#BOOST17

Vanaf de eerste editie is duidelijk wat de insteek van het festival is: een divers programma met lokale, nationale en internationale artiesten. Door de intieme en ongedwongen sfeer is er op het festival volop de ruimte om God en elkaar te ontmoeten, onder het genot van festival food en drinks. De eerste editie smaakte naar meer!

+"Wat een tof en gezellig festival!"

LOCATIE & INFO

Locatie

Vaste thuisbasis van het festival is De Zandstuve Feesten en Ontmoeten - een prachtlocatie die verscholen ligt in het groen, op steenworp afstand van Ommen, Vriezenveen, Wierden, Hellendoorn en Rijssen. Vanwege de unieke ligging is de Zandstuve de perfecte locatie voor het BOOST Gospel Festival. Op loopafstand van het terrein wordt ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar gesteld.

De Zandstuve Feesten en Ontmoeten Dennenweg 11 7683RS Den Ham

Huisregels

Wij willen je vragen om onze huisregels te lezen, voordat je ons festival bezoekt. Samen maken we er zo een inspirerende, duurzame én verantwoorde dag van!

+ BEKIJK HUISREGELS

BOOST = DUURZAAM

Als festival hebben wij duurzaamheid hoog op onze agenda staan. Naast een dag plezier hebben, vinden we het ook belangrijk om goed voor de Aarde te zorgen. Wij doen dat dit jaar op de volgende onderdelen:

 • Mobiliteit

  Iedereen moet toch thuisblijven, dus onze footprint is minimaal dit jaar ;)

 • Bewustwording

  Via onze social media kanalen en via de online BOOST-dienst.

 • Materialen

  Alleen digitaal materiaal dit jaar via social media en de online BOOST-dienst

 • Digitalisering

  Een online BOOST-dienst en naast de gedrukte versie ook een online editie van de Pinksterkrant

 • Energie

  Wij houden ons stroomverbruik zo laag mogelijk, hoe kan jij dit thuis doen?<

 • Eten & drinken

  Geen Foodplein dit jaar, maar hoe bewust is jouw koelkast gevuld? Biologisch of vega?<

 • Afval verwerking

  Elk nadeel heeft z'n voordeel: Geen BOOST betekent geen afval ;)<