Line-up

+
{"tijd":{"begin":"09:30","eind":"11:30"},"podiums":{"BOOST online":{"name":"BOOST online","kleur":"#da437e","acts":[{"name":"Online BOOST Dienst","href":"https:\/\/boostgospelfestival.nl\/activiteit\/boost-dienst\/","tijd":{"begin":"10:00","eind":"11:00"}}]},"Kids Area":{"name":"Kids Area","kleur":"#c8d400","acts":[{"name":"De Henkie Show","href":"https:\/\/boostgospelfestival.nl\/activiteit\/de-henkie-show\/","tijd":{"begin":"10:00","eind":"11:00"}}]}}}

PROGRAMMA

BOOST biedt ruimte voor lokale, nationale en internationale muzikanten, sprekers en workshops. Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van de Kids Area, Teen Area en de Food Area? Onze partners zorgen voor verdere creatieve invullingen op ons festivalterrein. Laat je verassen én inspireren op BOOST. Dit jaar geen volledige line-up, maar wel een online BOOST-dienst.

PROGRAMMA

Op tweede pinksterdag 2020 valt er ook weer volop te beleven op BOOST! BOOST biedt ruimte voor lokale, nationale en internationale muzikanten, sprekers en workshops. Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van de Kids Area, Teen Area en de Food Area? Onze partners zorgen voor verdere creatieve invullingen op ons festivalterrein. Laat je verassen én inspireren op #BOOST2020. Binnenkort worden hier de eerste muzikanten, sprekers en workshops bekend gemaakt!

BEKIJK ALLES +