Lineup

FOUR

Vier meiden die zingen vanuit liefde voor muziek, vanuit het geloof dat muziek verbindt. Een bijzondere combinatie. Vier stemmen en 1 gitaar. Een sensatie voor het gehoor. Vier stemmen die samen op hun best zijn!

Vier meiden die zingen vanuit liefde voor muziek, vanuit het geloof dat muziek verbindt. Een bijzondere combinatie. Vier stemmen en 1 gitaar. Een sensatie voor het gehoor. Vier stemmen die samen op hun best zijn!

Marloes van Ommen, Larissa Baak, Milou Hesselink en Nienke de Groot vormen samen de Unplugged Girlband FOUR.

Marije van den Berg

Marije van den Berg is jongerenwerker en gaat spreken over het thema identiteit.

Ik ben Marije van den Berg. Vanaf mijn 19e ben ik actief als jongerenwerker, waar ik na mijn studie strategische marketing communicatie ook mijn werk van heb gemaakt. Eerst onder de vlag Chris/De Hoop en inmiddels word ik door diverse preventie- en jongerenwerkorganisaties ingevlogen. Ik heb ontzettend veel passie voor jongeren, en ze te helpen goede en gezonde keuzes te maken heeft dan ook mijn hart. Elke groep heeft zo zijn eigen karakter en ik vind het gaaf om aan te sluiten bij hun belevingswereld en hun uit te dagen het goede te kiezen. Ik vond het bijzonder om samen te werken met Waypoint Twenterand. Zij zetten zich in voor het versterken van de nieuwe generatie jongeren in Twenterand!

M.M.G.D Waypoint Twenterand

Jildou Bakker

Jildou Bakker, schildert met woorden. Dit doet ze sinds een paar jaar met haar eigen, Nederlandstalige, liedjes.

Het afgelopen jaar werkte ze aan haar debuut cd 'Openhartig', waarbij ze 0.a. gecoacht is door Ralph van Manen. 10 maart 2017 is deze cd uitgekomen. Ook gaf Jildou bescheiden optredens die het publiek al voorzichtig kennis liet maken met haar muziek, zoals tijdens huiskameroptredens en in augustus op het Graceland Festival in Zelhem.

Het publiek kon bij die voorproefjes al een paar dingen constateren: Jildou Bakker is eerlijk en breekbaar. En ze is uniek beeldend in haar luisterliedjes. "Mijn teksten gaan over wat er zoal kan gebeuren in het leven en hoe geloof daar een rol in speelt" aldus Jildou. De stijl van haar liedjes sluit daar volgens haar bij aan. "Ik houd veel van country muziek en ik denk, dat mijn stijl daar af en toe ook naar neigt." Wie Jildou's opvallende, beeldende stijl wil beschrijven, noemt regelmatig voorbeelden als Maaike Ouboter (bekend van 'De Beste Singer Songwriter van Nederland') en internationale artiesten als Julie Miller.

Atalaya

Atalaya verteld in zijn muziek verteld hij zijn persoonlijke verhaal waarin hij verteld hoe goed het geloof voor hem is.

Kijk voor meer informatie over Atalaya over op zevenzegels.nl

M.M.G.D Waypoint Twenterand

Bert Reinds

Bert Reinds is orthopedagoog en maakt de koppeling tussen opvoeden en geloven. Hij publiceerde al verschillende boeken en binnenkort komen twee nieuwe boeken uit.

Bert Reinds (1960) is getrouwd met Willemien. Ze hebben vijf zoons, drie schoondochters en vier kleinkinderen. Bert studeerde o.a. orthopedagogiek op de universiteit in Utrecht en heeft een eigen praktijk. Naast hulpverlening spreekt hij regelmatig en verzorgd hij intervisie aan teams werkzaam in de zorg.

Ook publiceerde hij verschillende boeken, onder andere: Vader zijn met hart en handen 2.0, We hebben allemaal wat.nl. Binnenkort komen twee nieuwe boeken uit: Het hart van opvoeden, en Voor het eerst opa en oma (samen geschreven met zijn vrouw Willemien)

Gerald Troost

Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring...

"Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles."

Over Gerald Troost
Gerald Troost is een veelzijdige artiest uit de gospel scene, die de afgelopen jaren meer dan 100 nummers schreef en honderden concerten gaf. Hij trad onder andere op tijdens de EO-jongerendag en het Flevo Festival en was te horen op Yorin, Radio 2 en Radio 3 en nog vele andere omroepen en evenementen. In het jaar 2000 kwam zijn eerste cd op de markt 'Met andere ogen'. De cd bevatte nummers als 'Toevallig niet', 'Steeds dichterbij jou' en 'Thuis' en was een schot in de roos. Na het succes van 'Met andere ogen' bleek Gerald geen ééndagsvlieg en volgden er verschillende cd's en boeken. Eén van zijn laatste uitgaves is 'Tussen hemel en aarde', met songs over de zichtbare en onzichtbare wereld. Naast artiest is Gerald actief als DISC-trainer en betrokken bij verschillende hulporganisaties, zoals Dorcas en De Hoop en geeft hij door heel het land en in verschillende settings spreekbeurten. Dagelijks ontvangt Gerald ontroerende mailtjes van mensen die geraakt zijn door een optreden, een cd of spreekbeurt.

Elizabeth en Gert de Goeijen.

Gert & Elizabeth de Goeijen hebben bijna 7 jaar in Indonesie gewoond en gewerkt. Ze gaan spreken over deze ervaring

Wij hebben met onze 4 kinderen Naomi, Timon, Joas en Matthias bijna 7 jaar in Indonesie gewoond en gewerkt. We woonden in het hooggebergte van het Torajagebied op het eiland Sulawesi. We hebben daar een geweldige tijd gehad. Elizabeth was betrokken bij een projekt voor andersbegaafden en een kindertehuis. Gert was betrokken bij de opleiding van predikanten binnen de Torajakerk. Onze kinderen gingen daar naar de lokale school. Graag vertellen we op het BOOST festival iets meer over ons leven in deze christelijke enclave in een moslimland.

Nathalie Booij

Muziek raakt mensen en kan erg krachtig zijn. Voor mij is het een onderdeel in mijn relatie met God, zo communiceer ik met Hem, en versterk ik mijn geloof.

Nathalie Booij (1985) is opgegroeid in een muzikale en christelijke familie. Haar grootvader zong in het befaamde Deep River Quartet waardoor zij al op jonge leeftijd in aanraking kwam met soulvolle gospel, soul en jazz. Die passie heeft haar nooit meer losgelaten.

Als tiener leerde zij pianospelen en daarnaast startte Nathalie al vroeg met het schrijven van haar eigen muzieknummers. Spelend op de piano bracht zij deze ten gehore in intieme kring voor familie en vrienden. Later heeft Nathalie zich verder ontwikkeld als zangeres en heeft zij veel privélessen genoten van pop- en jazzdocenten. Deze daagden haar uit om haar eigen stijl te ontwikkelen. Ook zong ze zong in diverse bands en blackgospelkoren om die stijl verder te perfectioneren.

Haar passie voor God in combinatie met de liefde voor muziek heeft geleid tot haar huidige muziekbediening. Nathalie Booij wil daarmee graag contact maken met de luisteraar en op luchtige wijze een kijkje geven in haar mooie - en de minder prijswaardige - momenten in haar leven met God.

M.M.G.D Waypoint Twenterand

Roberto Rosso

Voor wat fijne beats hebben we Roberto Rosso die door het hele land tourt langs christelijke festivals

Introductie
Vanaf het voorjaar van 2017 tot en met de herfst van 2017 tourt DJ Roberto Rosso het land door langs verschillende christelijke festivals en evenementen. Met een vrachtwagenlading aan stampende beats, een oprecht verhaal en een onuitblusbaar enthousiasme brengt hij het vuur naar je toe.

Roberto Rosso?
Roberto Rosso is de alias van Robin Simon, geboren en getogen in Harderwijk. Op dit moment woont hij in een dorpje naast Harderwijk, genaamd Hierden. Vanaf zijn 14e draaide hij al in café's, clubs en op festivals in de regio. Op zijn 17e kwam hij tot geloof en vanaf dat moment verlangt hij ernaar om Jezus te dienen met de talenten die hij gekregen heeft.

Wat kunt u verwachten?
Een exclusief spektakel waarin vernieuwende house- en dancemuziek centraal staan. Een feestje voor iedereen, met christelijk verantwoorde muziek, wat inhoudt: Geen grove, beledigende of Godonterende teksten, maar positiviteit, vreugde en feest op een moderne manier.

The Bright Expression

TBE bracht in 2015 haar eerste album uit, waarmee het in de UK gospel charts maar liefst een 2e plek bereikte.

Met hun oprechte, pakkende teksten dagen ze de luisteraars uit onderdeel te zijn van hun gepassioneerde ervaring met God. The Bright Expression bracht in 2015 haar eerste album uit, waarmee het in de UK gospel charts maar liefst een 2e plek bereikte. Komende zomer zal de band naar Amerika gaan voor de opnames van het tweede album. Maar voordat het zover is, komen ze dus eerst naar BOOST!

Waypoint

We zijn een mooie samenwerking aangegaan met Waypoint. Zij leveren verschillende programma onderdelen

Waypoint Twenterand wil er zijn voor jongeren in de regio. Ze geven verslavingsvoorlichting en delen kennis over het veilig gebruik van sociale media. Het doel is om te voorkomen dat jongeren verslavingsgedrag ontwikkelen en daardoor in de problemen komen. Het BOOST Gospel Festival biedt Waypoint Twenterand een mooi platform om jongeren en hun ouders te ontmoeten en te inspireren! Wil je meer weten over de activiteiten van Waypoint Twenterand en betrokken raken?

Rogier Pelgrim

onder andere bekend als finalist van De Beste Singer Songwriter Van Nederland en een optreden op Concert At SEA - schrijft persoonlijke nummers geïnspireerd op zijn omgeving.

Op vrijdag 3 maart a.s. presenteert Rogier Pelgrim zijn nieuwe album 'Birds and Busy People' in Luxor Live Arnhem. De Wageningse muzikant heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met zijn 2e album kiest Pelgrim voor een meer bandbenadering en werd daarom de assistentie ingeroepen van indie-producer Pim van de Werken. Met de albumtitel doelt de zanger op de gejaagdheid van het moderne bestaan, maar daarnaast ook zijn behoefte aan stilte en rust.

BLØF en anderen
Qua inspiratie put Rogier uit zijn eigen omgeving en schreef 10 persoonlijk getinte nummers. Het nummer 'Young Heart' schreef Pelgrim samen met BLØF voorman Paskal Jakobsen, ook hoorbaar als backingvocalist. Peter Slager werkte in de studio mee met de totstandkoming, evenals Room Eleven gitarist Arriën Molema. Self made man Pelgrim kreeg via een zeer succesvol verlopen crowdfundingscampagne ter financiering van de plaat de handen reeds op elkaar.

Providence

Wij willen door middel van onze muziek het evangelie van Jezus Christus vertellen.

Wij zijn Providence. Wij willen door middel van onze muziek het evangelie van Jezus Christus vertellen. Providence betekent God voorziet... Hij voorziet in alles, dit geloven wij! Onze muziek is Acoustic Worship/Easy Listening. Met de muziek willen we mensenharten raken en ze laten weten, voelen en beleven dat er maar één weg tot de Vader is, en dat is Jezus Christus.

Gijsbert Meuleman

Spreker bij BOOST

Drukte, stress, spanning: iedereen krijgt er mee te maken en als je niet oplet loop je tegen een overspannenheid of burn-out aan. Gijsbert Meuleman zal uit eigen ervaring vertellen hoe het is om als twintiger al tegen een burn-out aan te lopen en hij geeft tips (ook vanuit Christelijke invalshoek) hoe je met stress en spanning om kunt gaan.

My Parable

MyParable is een band met een missie.

Gewapend met 2 gitaren, een basgitaar, drums, toetsen en een gemiddelde schoenmaat van 43, is MyParable een band met een missie. God is niet saai, het evangelie van Jezus is voor vandaag de dag, voor nu!

Het is onze missie om te laten zien dat het spreekwoordelijke dak eraf mag als we zingen en muziek maken voor Jezus Christus. Met door God geïnspireerd, eigen geschreven materiaal, rocken wij het evangelie de zalen in!! MyParable bestaat uit Allard Sieben op drums, Walter Krahwinkel met gitaar en zang. Jeffrey Bakker op toetsen en zang en Henk Veldhuizen op gitaar en zang.

Evangelisatie dienst

Georganiseerd door gemeenteleden uit verschillende kerken in Den Ham.

Den Ham, de thuisbasis van BOOST, heeft de mooie traditie om op 2e pinksterdag een kerkdienst te houden op de Brink, georganiseerd door gemeenteleden uit verschillende kerken in Den Ham. Dit jaar brengen we deze kerkdienst naar BOOST! Ds. Hotze de Jong zal voorgaan en Root7 gaat de dienst muzikaal begeleiden.

Pieter Omtzigt

al sinds 2003 lid van de Tweede Kamer

Pieter Omtzigt, al sinds 2003 lid van de Tweede Kamer, zet zich in voor de vervolging van christenen in het Midden Oosten. Hierover zal hij komen spreken op BOOST!

Diaconale projecten Den Ham

Organisatie die eens in de twee maal een project doet in het buitenland met jongeren uit Den Ham.

Diaconale projecten Den Ham viert haar 25-jarig bestaan op BOOST! Dat wordt een heel gezellig feestje, waarbij ze op verschillende momenten en plekken zichtbaar zullen zijn op het festival. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de vele buitenlandse projecten die gerealiseerd zijn - in het bijzonder natuurlijk voor alle mensen die ooit mee geweest zijn op reis!

Chaverim

Chaverim (Hebreeuws voor vrienden), zijn vrienden die al jaren plezier beleven in het samen muziek maken.

Wij zijn vrienden, die al jaren plezier beleven in het samen muziek maken. Het mooiste is dat daarbij de muziek ook nog eens een mogelijkheid is om onze gemeenschappelijke geloofsovertuiging te kunnen communiceren. Wij geloven dat er onder de hemel geen andere Naam gegeven is waardoor wij behouden moeten worden. Wij geloven dat het waar wanneer Jezus Christus zegt dat Hij de Weg de Waarheid en het Leven is en niemand tot de Vader komt dan door Hem. Ook voelen we ons verbonden met Israël. Vandaar de Hebreeuwse naam: Chaverimq (vrienden) Wij spelen voornamelijk eigen repertoir, akoestische gospel folk.

Harrie Kottier, zang en gitaar
Jonathan Kottier, percussie en zang
Elisabeth Kottier, zang en percussie
Mark Nijkamp, Bas
Kees Huigen, zang, gitaar en mandoline

Wandeling

Wandeling tijdens BOOST Gospel Festival

Even tot rust komen en genieten van de prachtige natuur die Den Ham rijk is. Tijdens BOOST Gospel Festival is voor ieder wat wils. Daarom bieden wij een wandeling aan als programma onderdeel tijdens het festival

Tyehof

Connect is één van de steun pilaren van BOOST. Daarom is er de mogelijkheid te connecten met bewoners van de Tyehof.

Woonvorm de Tyehof te Den Ham is een woning voor volwassenen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. De bewoners maken overdag gebruik van dagbesteding buitenshuis of werken in de WSW. Binnenshuis wordt ook dagbesteding gegeven. Op BOOST zullen enkele bewoners langskomen om u en jou te ontmoeten!