Informatie & contact

Informatie over BOOST

Plattegrond BOOST Gospel Festival

BOOST Gospel Festival is een nieuw christelijk festival dat zal plaatsvinden op Tweede Pinksterdag, maandag 5 juni. Locatie is De Zandstuve in Den Ham (Overijssel). Het festival heeft 4 podia met muziek in verschillende genres, sprekers/schrijvers en workshops.

BOOST is een plek van ontmoeting en inspiratie - voor jong en oud. Het festival is laagdrempelig, maar met voldoende diepgang voor wie hiernaar op zoek is. Het festival begint 's morgens met een dienst en zal vervolgens doorgaan tot tien uur 's avonds. Genoeg te ontdekken en te beleven dus!

De doelstelling van het BOOST Gospel Festival is: EEN PLEK BIEDEN WAAR VOLOP DE RUIMTE IS OM GOD EN ELKAAR TE ONTMOETEN

Er werken ruim 70 vrijwilligers mee aan het festival, om met elkaar een fantastische sfeer neer te zetten. BOOST houdt van samenwerken, onder andere met: Waypoint Twenterand faciliteert verschillende programmaonderdelen: Nathalie Booij, Marije van den Berg en Atalaya - waarvan de laatste naast een optreden ook een rapworkshop zal geven! Waypoint zal bovendien de hele dag aanwezig zijn op het festival met een stand! vanuit haar ervaring met verslavingspreventie. De werkgroep Diaconale Projecten Den Ham heeft 25 jaar ervaring in het realiseren van buitenlandse projecten en komt dit feestje samen met jou op BOOST vieren!

De poort van het festival gaat om 10:00 uur open en zal om 22:00 uur sluiten.

Neem contact met ons op: